Schrijfwedstrijd

1 juni 2024,

Locatie: Theater Koningshof

hello-dialog-header

Voor alle schrijfliefhebbers is er goed nieuws: de jaarlijkse schrijfwedstrijd ter ere van de Week van de Cultuur staat weer voor de deur. Het thema dit jaar is 'Vrijheid, geluk is voor iedereen...?'

Deelnemers kunnen hun teksten tot uiterlijk 1 juni 23.59 uur insturen naar de bibliotheek de Plataan. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn en inwoner van het Plantaan gebied, inclusief Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. De tekst mag niet eerder gepubliceerd zijn en moet speciaal voor deze wedstrijd geschreven zijn, met als titel 'Vrijheid, geluk is voor iedereen.....?'. De inzending mag maximaal 1500 woorden en minimaal 800 woorden zijn. Inzendingen kunnen worden gemaild naar cvdwaal@debibliotheekdeplataan.nl of per post worden gestuurd naar bibliotheek de Plataan Maassluis. Alle voorwaarden zijn te vinden op de website van de bibliotheek.
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de cultuurparade van de Week van de Cultuur op 15 juni in theater Koningshof. Wij kijken uit naar jullie creative bijdragen.