Picknick met poëzie en muziek

l6qkn3dyqrwtnp16pita-thumb-4ddd

Binnenkort is de jaarlijks terugkerende 'Week van de Cultuur' in Maassluis, georganiseerd door de Culturele Raad Maassluis in samenwerking met SPEM, welke start op vrijdag 10 juni en doorloopt tot en met zondag 19 juni. Een tal van culturele activiteiten zijn opgenomen in de activiteitenkalender, waaronder een poëziemiddag in het park achter de Koningshof in Maassluis.

Op zondagmiddag 12 juni willen wij graag een poëzie/picknick in het park aanbieden aan bezoekers. Het idee is dat bij de Koningshof een picknickmand kan worden besteld, waarmee men in het park achter de Koningshof terecht kan om tussen 12.00 uur en 14.00 uur te gaan genieten van het lekkers uit de mand maar vooral van poëzie, afgewisseld met livemuziek. Dit alles met als presentator Wouter van Heiningen, directeur van de bibliotheek van Maassluis.

Onze vraag aan u is of u zin en tijd heeft om de bezoekers van deze picknick te verwonderen en verrassen met uw eigen werk gedurende deze twee uren. Het betreft een aantal sessies van 6 à 7 minuten. Daarnaast kunnen en zullen wij voor u een plek creëren waar u eventueel wat eigen werk kunt aanbieden.

Graag vernemen wij van u of u tijd en moeite wilt nemen om inwoners van Maassluis kennis te laten maken met poëzie. U kunt zich aanmelden via info@weekvandecultuur.nl