There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

juni, 2017

17jun11:0014:00Workshops Kunst en Cultuur Academie Maassluis & Bibliotheek

Evenement Details

In Koningshof worden door de Kunst en Cultuur Academie Maassluis enkele workshops voor kinderen georganiseerd van 11.00 tot 14.00 uur. Dit gebeurt in het kader van de Week van de Cultuur .

Tijdens de drie workshops  kan worden geschilderd op doek met acrylverf,  krijten op grote vellen papier met hele kleine muziekzinnen en een  workshop waar  het  verrassingselement een grote rol speelt. In alle  workshops wordt creativiteit en verbeelding gestimuleerd.

Voor  alle materiaal en voor de schorten ter bescherming van de kleren wordt gezorgd. Kom zaterdag 17 juni een uurtje ontspannen, door deel te nemen aan een leuke en voor jou spannende activiteit in Koningshof.

Ook de bibliotheek is aanwezig tijdens de Week van de Cultuur in de Koningshof op 17 juni. Hier kun je informatie krijgen over alle activiteiten die het komend half jaar op de jeugdafdeling zullen worden georganiseerd (op het gebied van techniek, gaming, programmeren, duurzaamheid etc.) en je kunt meedoen aan een workshop knutselen met scrapmateriaal.

 

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 14:00

Locatie

Theater Koningshof

Uiverlaan 20

Sorry, comments are closed for this post.

There is no content to display.

Week van de Cultuur
X