There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

juni, 2017

14jun14:3016:00Kindervoorstelling Sprookjes en VerhalenEen sprookjesachtige tocht langs de Wonderboom naar Ali Baba met een leuke workshop

Evenement Details

Buurtcentrum De Hooftzaak Maassluis biedt talloze activiteiten aan de bewoners van Maassluis die een steuntje in de rug nodig hebben, de wat meer kwetsbare medemens. De activiteiten zijn divers, van samen ontbijten, drie keer in de week met elkaar een warme maaltijd, schilderen, handwerken of kleien. Wij beschikken over een atelier en een houtbewerkingsafdeling. Dat onder leiding van bezielende vrijwilligers.

Gewoon binnenlopen voor een kopje koffie of een praatje kan ook want in Buurtcentrum De Hooftzaak mag je zijn wie je bent!

Wij zijn sterk gericht op meedoen, opbouwen, samenwerken en verbinden.

Daarom willen wij een bijdrage leveren aan de Week van de Cultuur om op woensdag 14 juni  onze deuren open te stellen voor de jeugd van 4 tot 10 jaar. Het plan is om een vijftal verhalen te vertellen met decors en vertelsters in prachtige jurken! De vertelsters zijn bezoekers en vrijwilligers. Bovendien kunnen de kinderen iets knutselen wat met de verhalen te maken heeft, een kleurplaat van een olifant inkleuren, een kroontje maken net als Zoufi uit een van de verhalen. De middag wordt afgesloten met limonade en een snoepje.

Tijd

(Woensdag) 14:30 - 16:00

Locatie

De Hooftzaak,

P.C. Hooftlaan 11A

Sorry, comments are closed for this post.

There is no content to display.

Week van de Cultuur
X