There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

Huiskamers en Optredens gezocht

Huiskamers en Optredens gezocht

In de Week van de Cultuur worden ook dit jaar weer huiskameroptredens georganiseerd. Een optreden in je eigen huiskamer, gezellig met buren, vrienden en familie of juist met nieuwe mensen en nieuwe ontmoetingen. Dat kan in de Week van de Cultuur die wordt gehouden van 22 t/m 29 juni in Maassluis. De organisatie is op zoek naar goede amateur en (semi)professionele muzikanten, dichters en zangers die graag een huiskameroptreden willen verzorgen. Natuurlijk het liefst mensen uit Maassluis of de directe omgeving of met een binding met Maassluis. We zoeken ook nog huiskamers. Dus ook mensen die hun huiskamer ter beschikking willen stellen voor een optreden zijn van harte welkom. Een huiskameroptreden duurt meestal zo’n 30 tot 60 minuten en is een hele leuke manier om zonder drempel te genieten van muziek of een ander optreden. Kent u iemand die zo’n optreden kan verzorgen of wilt u uw eigen huiskamer openstellen voor een optreden? Stuur dan een email naar Henny Wesselius hennywesselius@kpnmail.nl. We maken er weer een mooi programma van. Van, voor en door Maassluis.

Sorry, comments are closed for this post.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Week van de Cultuur
X